Kickar.se - Allt inom kickbike!
 

Vi är Aarja Health!


Vi har vårt huvudkontor i Alta som man finner i norra delarna av Norge medans vår produktion finns i Finland där alla produkter tillverkas i vår egen IFS-certifierade (Food Safety Management Systems) fabrik med över 40 års erfarenhet och strikta kvalitetskontrollprocesser.


Hur allt startade...

Idéen och grunden till Aarja Health skapades av Håkon och Elisabeth som efter en tung period av sjukdom ville finna en naturlig väg till tillfrisknande. De hade ett stort behov av att få tillbaka både energi och livskraft och att bygga motståndskraft mot sjukdom inför framtiden. De produkter som önskades hittades ej på marknaden så de påbörjade en egen resa att ta fram dessa kosttillskott för att möjliggöra bästa förutsättningar vilket de till slut lyckades med – Nu fortsätter paret sin resa som även DU kan del av!

Många fördelar med vår egna produktion!

Vi har den stora förmånen att äga vår egna fabrik där vi producerar alla våra produkter. Öppenhet, tillit och kvalitet är här våra huvudprinciper.


Tillverkad av oss själva

Alla Aarja Health® produkter tillverkas i vår egen fabrik i Finland. Vår IFS-certifierade produktion och skickliga medarbetare kvalitetssäkrar processen kring varje produkt utan någon form av kompromisser. Vi har höga krav på oss själva i varje moment, från idé till färdig produkt och alla dess steg däremellan.

Kvalitetssäkrad process

Kvalitet är vår högsta prioritet. Vårt system för kvalitetskontroll omfattar analys av råvaror och slutprodukter, skriftliga och standardiserade tillverknings- och förpackningsinstruktioner, bruksanvisningar och rengöringsinstruktioner, realtidsdokumentation av tillverkningssats, förändringshantering, kontroll av produktionsanläggningar och fullständig produktspårning till och från materialleverantörer.Certifierad produktion

Vår fabrik har en IFS (Food safety system certification), som inkluderar en ISO 22000-standard, tekniska specifikationer för livsmedelsproduktion, samt ytterligare IFS-krav. Vi analyserar samtliga råvaror vi tar emot, men också att råvarornas förpackningar är intakta, har rätt etiketter, och att råvarornas utseenden och sammansättningar matchar våra referensprover.

Vårt team

Träffa även resten av vårt team som ser till att dina kosttillskott och vitaminer håller högsta kvalitet!

Den bästa gåvan till mig själv och andra...


I mitt liv och min karriär har jag litat på mina instinkter och tron ​​att människor har ett ansvar att göra bra saker. Att skapa Aarja Health är förmodligen den bästa gåvan jag kan ge till andra för att stödja vårt välbefinnande och göra skillnad i vår livskvalitet. När det kommer till hälsa måste vi alla ta ansvar för våra egna val och handlingar. Jag är tacksam för denna möjlighet att skapa de bästa produkterna med ett dedikerat team för att hjälpa människor att leva lyckligare liv genom naturens inneboende godhet.


Håkon Voldon

Maten innehåller inte lika mycket mineraler som förr...


Jag tror på ett holistiskt förhållningssätt till livet gör skillnad. Vad du tänker, vad som finns på din tallrik, hur mycket du använder din kropp och hur mycket tid du spenderar ute i naturen... Och så klart – näringstillskott som fungerar. När alla dessa aspekter föll på plats fick jag äntligen själv mycket bättre hälsa och livskvalitet! Varför äter vi egentligen mat? För att få i oss viktiga vitaminer och mineraler, så att vår kropp kan fungera som den ska. Men när maten är inte alls längre innehåller samma mängd mineraler som förr behöver vi definitivt extra tillskott.


Elisabeth Strifeldt

Mycket hög kvalitetsprocess...


Jag älskar Aarjas produkter! Alla våra produkter går igenom en mycket strikt kvalitetsprocess, så du kan verkligen lita på att de är av högsta kvalitet. På ett personligt plan har jag alltid funderat på vad som är bäst för min familj när jag köper kosttillskott. När vi började tillverka Aarjas produkter frågade jag mig alltid; kan jag stå bakom våra egna kosttillskott till 100%? Är det här verkligen de bästa ingredienserna på marknaden? Nu kan jag stolt svara ett bestämt JA gällande ALLA Aarjas produkter. De är verkligen värda att testa


Diego Nazar

Otroligt inspirerande att vara en del av denna resa...


Jag brinner enormt mycket för psykisk och fysisk hälsa. Jag har under många år försökt att både träna och äta rätt, men också letat efter extra tillskott med vitaminer och mineraler. På den här vägen kom jag i kontakt med Aarja Health och det visade att vi stod för exakt samma värdering till både moder jord och bristen på mineraler i maten vi äter idag. Jag har nu fått vara med i processen att ta fram en produkt jag tror extra mycket på, en så kallad ”allt-i-ett” produkt fullproppad med antioxidanter och mineraler som vi valt att kalla MIND & BODY BOOST. Den utkommer framöver på marknaden


Jon Henrik Fjällgren

Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Madeleine Dahlström

VD

0725-77 31 64


Lägga ett citat här